Ny serie - Station 19

 En spoilerfri rekommendation kommer lastat!

Den 22:e mars hade Station 19, en spin-off till min absoluta favoritserie Grey's anatomy ❤, premiär i USA och jag har precis sett de tre första avsnitten. Jag måste säga att jag var väldigt skeptisk till en början, anledningen till att jag älskar Grey's är för att det är så många olika spännande fall, operationer och sjukdomar (plus såklart alla karaktärers personliga drama), med en serie som utspelar sig på en brandstation så måste det ju vara mycket samma hela tiden? Ingen direkt spänning? Meeeeeen, där hade jag fel! Jag är helt fast efter första tre avsnitten av Station 19 och jag måste säga att jag älskar huvudkraktären Andy Herrera (som vi också fick se i ett Grey's avsnitt nyligen).

Serier handlar om brandkvinnorna/männen på Station 19, deras jobb och deras privatliv. Hittills har gruppen åkt ut på kanske 2-3 olika "uppdrag" per avsnitt och det kan va allt från kraftiga lägenhetsbränder till mindre medicinska fall. Självfallet berör serier också karaktärernas personliga liv. Andy och hennes ex Jack Gibson (som också jobbar på stationen) slåss om att bli stationens nästa kapten, Ben Warren är nykomligen som bytt från att vara kirurg till att bli brandman plus ett gäng huvudkraktärer till som jag dock inte fått något större grepp om ännu. 

 
Det är svårt att inte jämföra Station 19 Grey's just eftersom det är en spin-off som utspelar sig i samma stad och karaktärerna dessutom föreskommer/förekommit i båda serierna i vissa fall, jag tycker defintivt att station 19 är värd att se, än så länge skulle jag till och med säga att den börjar bli en riktigt favorit för min del. 
 
Har du sett serien än och vad tyckte du isåfall?